Telefoonnummer

+32 478 70 78 23

E-mail

info@katiamannaerts.be

Openingstijden

Enkel op afspraak

 • Gelaatsverzorging – Steeds aangepast aan uw huidtype en in overleg met de klant. Aan de hand van een huidanalyse en uw wensen kijken we samen welke behandeling het best bij u past:

Gelaatsverzorging met producten van Thalion (mariene cosmetica)

 • Marine Sebo-Pure – 60min: Deze behandeling is een echte bondgenoot voor de vette huid met neiging tot acne en combineert 5 werkingen: ze neutraliseert de talgproductie, verwijdert dode huidcellen, bestrijdt de verspreiding van bacteriën, ontstopt de poriën en verzacht ontstekingen.

 • Hydra-Mineral – 60min: Voor een droge en vermoeide huid. Met deze behandeling wordt de huid weer zacht en soepel. Het geeft een boost aan de huidcellen en verbeterd de teint. Het hydrateert tot in de diepte en geeft volume aan de huid.

 • Cellular Renewal – 60min: Deze cel vernieuwende behandeling, speciaal ontwikkeld voor de rijpere, doffe en futloze huid, is rijk aan mariene AHA en enzymen. Ze stimuleert intensief de cel vernieuwing voor een “nieuwe huid”-effect. Het lichteffect is geweldig. Deze behandeling is ideaal voor tijdens de winterperiode.

 • Firm & Lift – 60min: Deze globale behandeling is ideaal voor de huid die op zoek is naar stevigheid en helpt de futloze huid haar tonus en elasticiteit terug te geven. De kern van deze behandeling wordt gevormd door een unieke combinatie van actieve bestanddelen op het hoogste niveau van mariene en wetenschappelijke expertise en verstevigende manuele technieken. Doelstelling: herstructureren en herdefiniëren van het gezichtsovaal.

 • Absolute Youth – 60min: Een unieke anti-age verzorging om rimpels en huidverslapping intensief te bestrijden. De opvullende en gladmakende werking vermindert zichtbaar de tekenen des tijds. Een dubbele aanpak van deze behandeling om zowel rimpels op te vullen als lijnen te liften. Resultaten: het gezicht krijgt zijn jeugdigheid terug.

 • Ocean secrets – Anti-ageing Treatment – 90min: De kern van deze behandeling is een originele massage die de contouren van het gezicht beeldhouwt en de lijnen tonifieert. Ze combineert diep ontspannende effecten met technische manoeuvres om de natuurlijke architectuur van de huid te hermodelleren. De vorm van het gezicht wordt hersteld. De huid is glad en stralend.

 • Intense White: Kuur bestaande uit 6 behandelingen (1 maal per week) van telkens 60 minuten Deze hoogwaardige lichtbehandeling met het gepatenteerde mariene ingrediënt Pylawhite® heeft twee werkingen: een globale ophelderende werking en een gerichte werking tegen puistjes. De teint is egaler, ultrahelder en transparant.

Gelaatsverzorging met producten van Utsukusy:

Microneedling: Bij deze behandelingen wordt gebruik gemaakt van de Enpitsu Pen. Deze opent automatisch duizenden microkanaaltjes op de huid. Door middel van deze microperforaties kunnen de actieve bestanddelen van de bijhorende behandelingen doordringen tot diepere huidlagen, wat zorgt voor tal van behandelingsvoordelen en maximale doeltreffendheid.

Celluma: Celluma bevordert een natuurlijke fotobiochemische reactie vergelijkbaar met het proces van fotosynthese bij planten. Onderzoek heeft aangetoond dat LED-lichttherapie kan helpen de huidtextuur gladder te maken, de stevigheid en veerkracht van de huid te verbeteren, de activiteit van het lymfestelsel te verhogen, de natuurlijke cellulaire activiteit van de huid te herstellen en het verschijnen van fijne lijntjes, rimpels en oppervlakkige hyperpigmentatie te verminderen. De behandeling is voor alle huidtypes, niet-invasief en pijnloos.

 • Volledige gelaat – optie met Celluma lichttherapie keuze van de gebruikte serums op basis van de huidanalyse en de wensen van de klant.
 • Neck lift – optie met Celluma lichttherapie
 • Eye lift – optie met Celluma lichttherapie