Telefoonnummer

+32 478 70 78 23

E-mail

info@katiamannaerts.be

Openingstijden

Enkel op afspraak

Microneedling: Bij deze behandelingen wordt gebruik gemaakt van de Enpitsu Pen. Deze opent automatisch duizenden microkanaaltjes op de huid. Door middel van deze microperforaties kunnen de actieve bestanddelen van de bijhorende behandelingen doordringen tot diepere huidlagen, wat zorgt voor tal van behandelingsvoordelen en maximale doeltreffendheid.

Celluma: Celluma bevordert een natuurlijke fotobiochemische reactie vergelijkbaar met het proces van fotosynthese bij planten. Onderzoek heeft aangetoond dat LED-lichttherapie kan helpen de huidtextuur gladder te maken, de stevigheid en veerkracht van de huid te verbeteren, de activiteit van het lymfestelsel te verhogen, de natuurlijke cellulaire activiteit van de huid te herstellen en het verschijnen van fijne lijntjes, rimpels en oppervlakkige hyperpigmentatie te verminderen. De behandeling is voor alle huidtypes, niet-invasief en pijnloos.

  • Volledige gelaat – 90 min – optie met Celluma lichttherapie (+15min) : keuze van de gebruikte serums op basis van de huidanalyse en de wensen van de klant.
  • Neck lift – 50min – optie met Celluma lichttherapie (+15min)
  • Eye lift – 50min – optie met Celluma lichttherapie (+15min)